Zaradi nastale epidemiološke situacije in preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom se v mesecu novembru žal ne bomo srečevali na skupinah. Srečanja se bodo nadaljevala, ko se bodo sprostili ukrepi. Če se želite takrat vključiti v skupine, nam pišite in vam bomo sporočili, ko se bodo skupine lahko nadaljevale.

Motnje hranjenja


Skupino za osebe, ki se srečujete z motnjami hranjenja. V odprto skupino vabimo vse, starejše od 16 let, ki se srečujete s težavami s hrano in prehranjevanjem, prekomerno telesno vadbo, čustvenim prehranjevanjem ter vas to ovira v vsakdanjem življenju in si želite sprememb.

S skupino pričnemo z oktobrom 2020, srečevali se bomo vsak drugi torek v mesecu od 18.00 do 19.30. 


Skupino za bližnje oseb, ki se srečujejo z motnjami hranjenja. V odprto skupino vabimo vse, katerih bližnji se srečujejo s težavami s hrano in prehranjevanjem, ter bi želeli pomagati sebi in drugim. Skupino zelo priporočamo, saj ponavadi bližnji prav tako trpite in potrebujete podporo.

 

S skupino pričnemo s septembrom 2020, srečevali se bomo vsak zadnji torek v mesecu med 18.00 in 19.30.


Prispevek je zgolj simbolični, ker skupine sofinancira Mestna občina Maribor.


Potrebna je predhodna prijava na tel. št. 051 228 010 ali na mail: maja@meavita.si . Št. mest je omejeno na 5.

Nekemične odvisnosti

  
Skupino za osebe, ki se srečujete z nekemičnimi odvisnostmi. V odprto skupino vabimo vse, starejše od 16 let, ki se srečujete s težavami na področju odvisnosti od IKT (prekomerna raba spleta, nakupovanje na spletu, igranje iger, prekomerna raba družbenih spletnih omrežij,...), nakupovanja, odnosov, dela ipd.  ter vas to ovira v vsakdanjem življenju in si želite sprememb.

S skupino pričnemo z oktobrom 2020, srečevali se bomo vsak prvi torek v mesecu od 18.00 do 19.30. 


Skupino za bližnje oseb, ki trpijo zaradi nekemičnih odvisnosti. V odprto skupino vabimo vse, katerih bližnji se srečujejo z nekemičnimi odvisnostmi ter bi želeli pomagati sebi in drugim. Skupino zelo priporočamo, saj ponavadi bližnji prav tako trpite in potrebujete podporo.

 

S skupino pričnemo z oktobrom 2020, srečevali se bomo vsak tretji torek v mesecu od 18.00 do 19.30.


Prispevek je zgolj simbolični, ker skupine sofinancira Mestna občina Maribor.


Potrebna je predhodna prijava na tel. št. 051 228 010 ali na mail: maja@meavita.si .