top of page

Psihosocialna svetovalnica mea vita

Psihosocialna svetovalnica Mea vita je razvojni socialnovarstveni program, v letu 2023 in 2024 sofinanciran s strani MDDSZE in MOM. V program sprejemamo uporabnike, ki imajo težave na področju duševnega zdravja (anksioznosti, depresivnost, motnje hranjenja, odvisnosti, izgorelost, stres, težave v odnosih in druge težave v duševnem zdravju). Prednost za vključenost v program imajo posamezniki, ki spadajo v ranljive skupine. 

Strokovna delavka v programu je Maja Gselman, univ.dipl.psihologinja.

Uradne ure svetovalnice: 
ponedeljek, četrtek: 14.00-20.00
torek, sreda in petek: 7.30-13.30

Zaradi narave dela (svetovanja v času uradnih ur), vam svetujemo, da nas predhodno pokličete na telefon ali kontaktirate preko e-pošte, da se dogovorimo za termin ali vam svetujemo preko telefona, saj se tako lahko posvetimo vsakemu uporabniku posebej.     

Tel.št.: 051-228-010
e-pošta: maja@meavita.si


Svetovalnica ima prostore na naslovu Trg Leona Štuklja 5 v Mariboru. 


POMEMBNA OBVESTILA: V petek 19.04.2024 delamo od 14.00 do 20.00.  

MDDSZ LOGO.jpg

Motnje hranjenja

Skupino za osebe, ki se srečujete z motnjami hranjenja. V odprto skupino vabimo vse, starejše od 18 let, ki se srečujete s težavami s hrano in prehranjevanjem, prekomerno telesno vadbo, čustvenim prehranjevanjem ter vas to ovira v vsakdanjem življenju in si želite sprememb.

Skupina je zapolnjena. 

Skupino za bližnje oseb, ki se srečujejo z motnjami hranjenja. V odprto skupino vabimo vse, katerih bližnji se srečujejo s težavami s hrano in prehranjevanjem, ter bi želeli pomagati sebi in drugim. Skupino zelo priporočamo, saj ponavadi bližnji prav tako potrebujete podporo.
 
S skupino smo pričeli v septembru 2023 in bo trajala do junija 2024, srečevali se bomo enkrat do dvakrat na mesec, po dogovoru.

Prispevek je zgolj simbolični, ker skupine delno sofinancira Mestna občina Maribor.

Potrebna je predhodna prijava na tel. št. 051 228 010 ali na mail: maja@meavita.si

bottom of page