top of page

Psihosocialna svetovalnica mea vita

Psihosocialna svetovalnica Mea vita je razvojni socialnovarstveni program, sofinanciran s strani MDDSZ in MOM. V program sprejemamo uporabnike, ki imajo težave na področju duševnega zdravja (anksioznosti, depresivnost, motnje hranjenja, odvisnosti, izgorelost, stres, težave v odnosih in druge težave v duševnem zdravju). Prednost za vključenost v program imajo posamezniki, ki spadajo v ranljive skupine. 

Strokovna delavka v programu je Maja Gselman, univ.dipl.psihologinja.

Uradne ure svetovalnice: 
ponedeljek, četrtek: 14.00-20.00
torek, sreda in petek: 7.30-13.30

Zaradi narave dela (svetovanja v času uradnih ur), vam svetujemo, da nas predhodno pokličete na telefon ali kontaktirate preko e-pošte, da se dogovorimo za termin ali vam svetujemo preko telefona, saj se tako lahko posvetimo vsakemu uporabniku posebej.     

Tel.št.: 051-228-010
e-pošta: maja@meavita.si


Svetovalnica ima prostore na naslovu Trg Leona Štuklja 5 v Mariboru. 


POMEMBNA OBVESTILA: 

MDDSZ LOGO.jpg

Motnje hranjenja

Skupino za osebe, ki se srečujete z motnjami hranjenja. V odprto skupino vabimo vse, starejše od 16 let, ki se srečujete s težavami s hrano in prehranjevanjem, prekomerno telesno vadbo, čustvenim prehranjevanjem ter vas to ovira v vsakdanjem življenju in si želite sprememb.

S skupino bomo pričeli v novembru 2023. 

Skupino za bližnje oseb, ki se srečujejo z motnjami hranjenja. V odprto skupino vabimo vse, katerih bližnji se srečujejo s težavami s hrano in prehranjevanjem, ter bi želeli pomagati sebi in drugim. Skupino zelo priporočamo, saj ponavadi bližnji prav tako potrebujete podporo.
 
S skupino smo pričeli v septembru 2022 in bo trajala do junija 2023, srečevali se bomo enkrat do dvakrat na mesec, po dogovoru.

Prispevek je zgolj simbolični, ker skupine delno sofinancira Mestna občina Maribor.

Potrebna je predhodna prijava na tel. št. 051 228 010 ali na mail: maja@meavita.si

bottom of page